Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

 • Previous
 • Next
 • TEXPROCESS 2019

  TEXPROCESS 2019

  Саем за конфекциски машини во Франкфурт 2019

  ПОВЕЌЕ

 • Едноставно паметна серија

  Едноставно паметна серија

  Нова економична серија машини од JUKI

  ПОВЕЌЕ

 • DDL-8000A Едноставна серија

  DDL-8000A Едноставна серија

  Нова електронска права машина од JUKI со напредни функции

  ПОВЕЌЕ

 • DDL-9000C Серија

  DDL-9000C Серија

  Комплетно дигитална паметна права машина

  ПОВЕЌЕ

 • ИНДУСТРИСКИ ИГЛИ

  ИНДУСТРИСКИ ИГЛИ

  GROZ-BECKERT ИГЛИ

  ПОВЕЌЕ

 • SILTER

  SILTER

  КАЗАНИ ЗА ПАРЕА СО ПЕГЛА

  ПОВЕЌЕ

 • JUKI делови

  JUKI делови

  JUKI оригинални резервни делови

  ПОВЕЌЕ

 • PREMAX

  PREMAX

  Италијански ножици за текстил

  ПОВЕЌЕ

Новости

ДАСА © 2019