Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

Контакт

ДПТКС ДАСА ДОО УВОЗ-ИЗВОЗ СКОПЈЕ

Ул. Хо Ши Мин 258б – Бутел1 1000 Скопје – Македонија
Тел/Факс: +389 2 2670 616
Моб: +389 78 47 55 85
E-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 

 

 


ПРОДАЖЕН САЛОН – ШТИП
ДАСА ДОО – Подружница бр. 1 – Штип
Ул. Гоце Делчев бр. 58 - 2000 Штип – Македонија
Тел: +389 32 607 666
Моб: +389 78 36 55 37
E-пошта: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

 

 

 

 

 • Продажба делови Горан Златанов (Продажба делови)
  Штип, Македонија
  Телефон: +389 32 607 666
 • Продажба опрема Јусуф Ајрула (Менаџер)
  Скопје, Македонија
  Телефон: +389 2 2 670 616
 • Сервис Оливер Тосев (Сервис)
  Штип, Македонија
  Телефон: +389 32 607 666

ДАСА © 2022