Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

Прави Машини

Прави Машини (12)

JUKI Машини за прав штеп со една игла

Погледнете ги предметите...
Двоигловки

Двоигловки (4)

JUKI Двоигловки за прав штеп

Погледнете ги предметите...
Оверлок машини

Оверлок машини (8)

JUKI Оверлок машини со 3, 4, 5 и 6 конци

Погледнете ги предметите...
Ибердек машини

Ибердек машини (12)

JUKI Ибердек машини ланчан бод

Погледнете ги предметите...
Ланчан бод машини

Ланчан бод машини (7)

JUKI Прави машини со ланчан бод

Погледнете ги предметите...
Копчарки

Копчарки (4)

JUKI Машини за шиење копчиња

Погледнете ги предметите...
Рупичарки

Рупичарки (5)

JUKI Машини за шиење рупици за копче

Погледнете ги предметите...
Рингличарки

Рингличарки (3)

JUKI Машини за шиење ринглици - пунтерици

Погледнете ги предметите...
Зиг-заг машини

Зиг-заг машини (8)

JUKI Зиг-заг машини за шиење украсен штеп

Погледнете ги предметите...
Компјутерски циклусни машини

Компјутерски циклусни машини (1)

JUKI Компјутерско програмирани машини за шиење разни видови програмирани штепови

Погледнете ги предметите...
Автоматски машини

Автоматски машини (0)

JUKI Автомати за шиење комплицирани операции

Погледнете ги предметите...
Машини за кожа

Машини за кожа (0)

JUKI Машини за шиење кожа

Погледнете ги предметите...
JEUX Машини за лепење

JEUX Машини за лепење (1)

JEUX подбренд на JUKI, машини за заварување шав и лепење

Погледнете ги предметите...
Контролни кутии / Серво мотори

Контролни кутии / Серво мотори (0)

JUKI Составни контролни кутии и мотори за машини

Погледнете ги предметите...
Програми

Програми (0)

JUKI Програми за креирање дизајни на шиење

Погледнете ги предметите...

ДАСА © 2022