Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

Прави машини за кожа

Прави машини за кожа (0)

JUKI Прави машини за шиење кожа

Погледнете ги предметите...
Цилиндрични машини

Цилиндрични машини (0)

JUKI Машини со цилиндрична глава за кружно шиење

Погледнете ги предметите...
Столбни машини

Столбни машини (0)

JUKI Столбни машини за шиење кожа

Погледнете ги предметите...
Машини со долго рамо

Машини со долго рамо (0)

JUKI Машини со продолжено рамо

Погледнете ги предметите...
Машини за екстра тешки материјали

Машини за екстра тешки материјали (0)

JUKI Машини за шиење екстра тешки материјали

Погледнете ги предметите...

ДАСА © 2022