Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

Ножици OMNIA

Ножици OMNIA (0)

OMNIA - класична серија од PREMAX ножици

Погледнете ги предметите...
Ножици SARTORIA

Ножици SARTORIA (0)

SARTORIA - Патентирана PREMAX ножица со неодвртувачки Ring-Lock механизам, екстра лесна и гумирана рачка

Погледнете ги предметите...
SARTORIA-SERIA6 Ножици

SARTORIA-SERIA6 Ножици (0)

SARTORIA - SERIA6 - PREMAX ножици со патентиран неодвртувачки Ring-Lock механизам и меки рачки

Погледнете ги предметите...
SERIA6 Ножици

SERIA6 Ножици (0)

SERIA 6 - Ексклузивни PREMAX ножици од AISI челик и пластични рачки

Погледнете ги предметите...
Seria6 KEVLAR Ножици

Seria6 KEVLAR Ножици (0)

SERIA6 KEVLAR - Ножици за арамидно платно, кевлар и екстра тешки платна

Погледнете ги предметите...
PREMAX Оштрилки

PREMAX Оштрилки (0)

PREMAX Оштрилки за ножици

Погледнете ги предметите...

ДАСА © 2022