Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

Нова серија JUKI „Едноставни серии“ машини со нов модел и при правите електронски машини. 

Во новиот модел споени се електрониката и панелот во едно и е вграден во главата, кој е стандард во сите DDL-8000A модели.

Различни говорни команди

Кога резервоарот со уље ќе се испразни или преполни гласовно машината не укажува на тоа. Останатите говорни команди се однесуваат на искористеноста на машината, постигнатиот резултат и др.

УСБ приклучок (2 УСБ влеза)

Еден УСБ приклучот е на панелот, додека другиот е до рачката за прицврстување, каде операторите можат да си ги полнат и мобилните уреди на самите машини.

Полусува глава

При моделот за средни матеиријали, дизајнирана е глава која нема потреба од подмачкување со уље, така што иглечата работи без уље и се добива гаранција дека засекогаш ќе биде избегната можноста материјалите да се мрстат од дамки со уље.

 

Назив на модел DDL-8000AP-MS DDL-8000AP-SH
Апликација Средни материјали За тешки материјали
Подмачкување Полусува глава Минимално подмачкување
Макс. брзина на шиење 5,000 бод/мин 4,500 бод/мин
Макс. должина на бод 5мм
Игла DB×1 (#11) #9~#18 DB×1 (#21) #20~#23
Подигање папуча Рачно: 5.5mm / Автоматско : 1-чекор 8.5мм, 2-чекор 13.0мм
Оценете ја оваа вест
(0 гласови)

Симнете ги додатоците:

Одбележен под

Медија

Логирајте се за да поставите коментар

ДАСА © 2021