Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

SILTER

SILTER (17)

SILTER Индустриски казани за пареа, даски и пегли

Погледнете ги предметите...
TESAN

TESAN (0)

Опрема за кројница

Погледнете ги предметите...
Прогресерки

Прогресерки (9)

Вертикални и кружни прогресерки за кроење материјал

Погледнете ги предметите...
ALGOTEX

ALGOTEX (2)

Плотери за принтање кројна слика

Погледнете ги предметите...
Компресори

Компресори (0)

Клипни и завојни компресори за воздух

Погледнете ги предметите...
MMS машини

MMS машини (3)

Машини за мотање конец / врат на копче

Погледнете ги предметите...
Дрикерки

Дрикерки (0)

Дрикерки

Погледнете ги предметите...
Друго

Друго (4)

Други машини

Погледнете ги предметите...

ДАСА © 2022