Телефон: +389 78 47 55 85 | Е-пошта: dasa@dasa.com.mk

Долгогодишното искуство во текстилната индустрија ни има допринесено бројни позитивности, една од нив се бројните застапништва низ годините, кои ден денес се зголемуваат за да можеме да Ви ги понудиме најдобрите и најквалитетните производи.

Денес ДАСА брои бројни официјални застапништва од машини, ножици, ножеви, апарати, делови и др.

Застапништвара кои ги поседуваме се наведени подолу.

       
       

 

Долгогодишното искуство во текстилната индустрија ни има допринесено бројни позитивности, една од нив се бројните застапништва низ годините, кои ден денес се зголемуваат за да можеме да Ви ги понудиме најдобрите и најквалитетните производи.

Денес ДАСА брои бројни официјални застапништва од машини, ножици, ножеви, апарати, делови и др.

Застапништвара кои ги поседуваме се наведени подолу.

       
       

 

JUKI

JUKI - Јапонски бренд, светско познат, најпосакуван и најпродаван бренд кога станува збор за конфекциски машини. Даса е застапник на JUKI машините за шиење од самиот почеток - од 1992 год.

   

ALBA

   ALBA - Турски производител на изузетно квалитетни генератори за пареа, казани за пареа, парни преси, столови, фиксир преси и многу други парни машини, кои на пазарор ги застапуваме од 1999 година.

 

EPA

   EPA - Турски производител на специјализирани машини за формирање и пеглање делови од машки кошули, со нивните безпрекорни производи ги застапуваме на пазарот од 1992 година.

 

ALGOTEX

   ALGOTEX - Италијански производител на професионални плотери за печатење кројни слики, ексклузивно застапништво од 2020 год.

 

TESAN

   TESAN (бренд на TETAS) - Турски производител кој има започнато со производство на бансеци, потоа со крајни сечила на материјал, а денеска произведува постелувачи на материјал со одличен квалитет и цена. Tesan исто така се застапува на пазаров од 1992 год.

 

SILTER

   SILTER - Турски производител на најквалитетни парни пегли и казанчиња со пегла за производство на пареа, застапувани од 2000 година.

 

PREMAX

   PREMAX - Италијански производител на текстилни ножици, застапувани од 2012 год.

 

B+S

   B+S - Германски производител на ножеви за бансек, ножеви за прогресерка, ножеви за катери и други ножеви од висок карбонски челик, застапувани од 2013 год.

 

SURUCU

   SÜRÜCÜ - Фабрика за производство на различни апарати.

ДАСА © 2022